Marijke Cieraad

cieraad- marijke (de; curator, beeldend kunstenaar, organisator, adviseur, trotse moeder en oma, levensgenieter)

Kunst verruimt de blik en helpt ons opener en meer onbevangen naar de wereld te kijken. Kunstenaars proberen met hun verbeeldingskracht grip te krijgen op de wereld om ons heen. Ik stel mij als curator tot doel de verhalen en ideeën van kunstenaars te cultiveren en te tonen, bij voorkeur op specifieke locaties, om zo een bijdrage te leveren aan het maatschappelijke en politieke discours.

Marijke Cieraad
+31 (0)612993561
cieraad.marijke@gmail.com

Gonda van der Zwaag

zwaag- van der- gonda (de; beeldend kunstenaar, curator, zanger, oprichter van beeldentuinen en van een kunstenaarsvereniging,           altijd en immer actief met huis tuin, gezin en kunst)

Mijn hele leven ben ik al kunstenaar en al meer dan 40 jaar lid van de Nederlandse Kring van Beeldhouwers. De opgebouwde kennis van kunstenaars en hun werk neem ik mee in de curatorschappen. Ik heb een zwak voor kunstenaars die bezieling in hun werk kunnen leggen en een beschouwer weten te raken. In deze editie van “Kunst van het Geloven” zijn Marijke en ik er in geslaagd om een aantal begeesterde kunstenaars te faciliteren.

Gonda van der Zwaag
+31 (0)6 21676771
Gonda.vanderzwaag@hi.nl
www.gondavanderzwaag.nl